Obala pomoraca - 21211 Vranjic, Split
Tel: +385 98 208 734
Languages:

Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: http://aquariumsplit.com.

Odricanje od odgovornosti

Web stranica aquariumsplit.com je podložna izmjenam apodataka. Iako se trudimo redovito ažurirati podatke, moguće je da s eneka informacija ne ažurira u realnom vremenu s obzirom na kompliciranost tehnike, internetskih veza ili nekih drugih čimbenika. Također, svaka web stranica je podložna internet upadima od strane neovlaštenih osoba koje nazivamo hakeri. Premda se trudimo biti što objektivniji, te pružiti vam što  bolji uvid u naš akvarij prije nego kročite unutar istog, ne odgovaramo ni za jedan sadržaj objavljen na ovim stranicama, a koji bi vas mogao navesti na pogrešne zaključke. Sve informacije koje pregledavate, čitate ili pak preuzimate, radite to na vlastitu odgovornost, te aquariumsplit.com stranica, ne odgovara ni na koji način za vaš doživljaj ili tumačenje istog. 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici automatska skripta prikuplja podatke prikazane u formi komentara, te također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako bi lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimizirani string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Medij

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

Kontakt forme

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim stranama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Od kojih trećih strana primamo podatke

Ne primamo podatke od trećih strana.

© 2018. Aquarium Split. All right reserved.